maandag 28 augustus 2017

Gezellige start

Vandaag zijn we dan weer echt begonnen, even wennen om weer zo vroeg op te moeten staan! Vanmorgen hebben we elkaar verhalen van de vakantie verteld. Ook hebben we gesproken over hoe we met elkaar willen omgaan. Samen hebben we een lijst met klassenregels gemaakt, te vinden op het prikbord en naast de deur. 
Ook hebben we het gehad over de gymlessen. Op maandag wordt de gymles gegeven door onze vakdocent Judith Heevel. Op vrijdag is er eens per 2 weken een gymles. Dit zal in de agenda van de weblog staan. Vanaf groep 6 hebben we als schoolregel dat we douchen na de gymles. Daar hebben we vandaag uitgebreid bij stilgestaan en er waren al een paar stoere kinderen die daar vandaag mee zijn gestart! 

Onze hersens zijn aan het kraken gezet tijdens de eerste rekenles: verkennen van getallen t/m 10.000. Pfff, best even lastig na 6 weken geen rekenen...!

Op dinsdagochtend start juf Serpil de groep. Juf Anke kan dan wat ambulante taken van Roland overnemen. 's Middags staat zij weer voor de groep. Op woensdag en donderdag is juf Serpil er weer. Vrijdag juf Anke. Deze week is er op vrijdag een invalleerkracht, de kinderen weten hiervan.

De kinderen gaven aan het eind van de dag aan terug te kijken op een gezellige dag. Zo kijk ik er als juf ook op terug. Fijn: zo'n start!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten